Siirry suoraan sisältöön

Toshiba ilmalämpöpumput

Myynti, asennus, huolto - avaimet käteen periaatteella

InEngineering Oy on Tukesin hyväksymä Toshiba ilmalämpöpumppujen myyjä, asentaja ja huoltaja.

Toshiba tarjoaa laadukkaita ja edullisia ilmalämpöpumppuja, joka takaavat kustannustehokkaan lämmityksen talvella ja mukavan viilennyksen kesällä.

Pyydä tarjous ja asennetaan pumppu nopealla aikataululla!

Jätä tarjouspyyntö meille

Mikäli haluat vastauksen mahdollisimman nopeasti, voit myös soittaa numeroon: 0400 781 866

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Lomakkeen tiedot toimitetaan InEngineering Oy:lle. Saat vastauksen jopa 15 minuutissa.

Mitsubishi | Gree | Toshiba | Panasonic

Asiakkaidemme kommentteja

4.9⭐⭐⭐⭐⭐
Perustuu 182 arvosteluun verkossa.
⭐⭐⭐⭐⭐ Kesäkuu 2023
Lauri R.
Soitin tänään aamulla lämpöpumpusta ja asensivat vielä samana päivänä.
⭐⭐⭐⭐⭐ Kesäkuu 2023
Matti S.
Todella ystävällistä porukkaa. Kiitos vielä kerran.
⭐⭐⭐⭐⭐ Kesäkuu 2023
Ritu
Teillä on todella kattava valikoima laadukkaita ilmalämpöpumppuja
⭐⭐⭐⭐⭐ Kesäkuu 2023
Ali L.
Kiitos kun neuvoitte vielä vähennysten tekemisessä. Ystävällisiä ja osaavia!

Ilmalämpöpumppu on suosittu vaihtoehto kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen. 

Tämä teknologia käyttää hyväksi ulkoilman lämpöä, joka kerätään sisäyksikön avulla ja siirretään sisätilaan. 

Toshiba ilmalämpöpumput ovat tunnettuja energiatehokkuudestaan, suorituskyvystään ja älykkäästä teknologiastaan. 

Tämä opas tarjoaa tarkempaa tietoa Toshiba ilmalämpöpumpuista ja auttaa sinua tekemään valinnan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Toshiba ilmalämpöpumppu – hyödyt

Toshiba ilmalämpöpumput on suunniteltu erityisesti energiatehokkuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Seuraavat ovat Toshiba ilmalämpöpumpun tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

  • Älykäs teknologia: Toshiba ilmalämpöpumput käyttävät älykästä teknologiaa, joka säätelee automaattisesti lämpötilaa ja huolehtii sisäilman laadusta. Tämä tarkoittaa, että ilmalämpöpumppu reagoi nopeasti lämpötilan muutoksiin, joten sinun ei tarvitse säätää lämpötilaa manuaalisesti.
  • Kattava suorituskyky: Toshiba ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan erilaisissa sääoloissa ja ympäristöissä. Niiden tehokkuus on huippuluokkaa, mikä tarkoittaa, että ne pystyvät lämmittämään tai jäähdyttämään huoneen nopeasti ja tehokkaasti. Tämä auttaa vähentämään energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia.
  • Energiaystävällisyys: Toshiba ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita, mikä auttaa vähentämään energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Ne ovat suunniteltu käyttämään vähemmän energiaa kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät, mikä tarkoittaa, että ne ovat ympäristöystävällisempiä.
  • Hiljainen toiminta: Toshiba ilmalämpöpumput ovat erittäin hiljaisia ja eivät häiritse päivittäistä elämää. Ne ovat suunniteltu vähentämään melua ja tärinää, joten ne ovat ihanteellisia makuuhuoneisiin ja muihin rauhallisiin tiloihin.

Toshiba ilmalämpöpumppu – mallit ja valikoima

Toshiba ilmalämpöpumput ovat saatavilla eri malleina ja kapasiteetteina, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Seuraavat ovat Toshiba ilmalämpöpumpun tärkeimmät mallit ja valikoima:

Väli- ja lattiamallit – Toshiba ilmalämpöpumput on saatavilla erilaisissa koko- ja muotovaihtoehdoissa, kuten seinä-, katto-, lattia- ja keskisuuret mallit. Ne ovat ihanteellisia erilaisiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin, olohuoneisiin, toimistoihin ja kylpyhuoneisiin.

Erikoismallit – Toshiba ilmalämpöpumput on saatavilla myös erikoismalleina, jotka on suunniteltu erityisesti tiettyihin käyttötarkoituksiin, kuten suurien tilojen lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen. Ne ovat erittäin tehokkaita ja niiden suorituskyky on huippuluokkaa.

Suuri kapasiteetti – Toshiba ilmalämpöpumput ovat saatavilla myös suuremmalla kapasiteetilla, mikä tarkoittaa, että ne pystyvät lämmittämään tai jäähdyttämään suurempia tiloja tai koko taloa. Ne ovat ihanteellisia suurille perheille tai yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan lämmitysjärjestelmän.

Toshiba ilmalämpöpumppujen tekniset ominaisuudet

Toshiba on yksi johtavista ilmalämpöpumppujen valmistajista maailmassa. Heidän tuotteidensa tekniset ominaisuudet ovat erittäin vaikuttavia, mikä on tehnyt Toshiba ilmalämpöpumpuista erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa.

Yksi Toshiba ilmalämpöpumppujen tärkeimmistä teknisistä ominaisuuksista on niiden energiatehokkuus. 

Ilmalämpöpumput kuluttavat sähköä, joten energiatehokkuus on tärkeä tekijä sekä ympäristön että lompakon kannalta. 

Toshiba ilmalämpöpumpuissa on käytetty edistyksellistä invertteri-tekniikkaa, joka säätelee ilmalämpöpumpun kompressorin nopeutta ja varmistaa, että se käyttää vain tarvittavan määrän sähköä. Tämä säästää merkittävästi energiaa ja vähentää käyttökustannuksia.

Toinen tärkeä tekninen ominaisuus on ilmalämpöpumpun kapasiteetti, eli kuinka paljon lämpöä tai jäähdytystä se pystyy tuottamaan. 

Toshiba ilmalämpöpumput on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky kaikissa olosuhteissa. Ne ovat saatavilla eri kapasiteeteilla, joten voit valita juuri sopivan ilmalämpöpumpun tarpeisiisi.

Toshiba ilmalämpöpumpuissa on myös muita teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan. 

Esimerkiksi useimmissa malleissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-ominaisuus, jonka avulla voit hallita ilmalämpöpumppua älypuhelimen tai tietokoneen kautta. 

Tämä tekee ilmalämpöpumpun käytöstä entistäkin helpompaa ja mukavampaa.

Toshiba ilmalämpöpumpuissa on myös monia muita teknisiä ominaisuuksia, kuten automaattinen ilmanpuhdistus, kaksoispuhallinjärjestelmä, energiansäästötila ja melunvaimennusteknologia. 

Nämä ominaisuudet varmistavat, että ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen käyttökokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Toshiba ilmalämpöpumput ovat erinomaisia valintoja kuluttajille, jotka haluavat hankkia energiatehokkaan, tehokkaan ja luotettavan ilmalämpöpumpun. 

Niiden tekniset ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Mitä asioita pitää ottaa huomioon ja miksi ammattilaisen käyttäminen asennuksessa on suositeltavaa?

Ilmalämpöpumpun asennus on tärkeä osa sen käyttöönottoa. Huolimattomasti tai virheellisesti asennettu ilmalämpöpumppu voi aiheuttaa ongelmia, kuten huonoa suorituskykyä, korkeampia käyttökustannuksia ja jopa turvallisuusriskin. Siksi on erittäin tärkeää huomioida muutamia asioita ennen ilmalämpöpumpun asennusta ja miksi ammattilaisen käyttäminen on suositeltavaa.

Yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee huomioida, on ilmalämpöpumpun sijainti. Ilmalämpöpumpun tulee olla asennettu paikkaan, jossa sen toiminta ei häiritse asukkaita tai naapureita. 

Lisäksi sen tulee olla sijoitettu sellaiseen paikkaan, jossa se voi tehokkaasti levittää lämpöä tai jäähdytystä huoneeseen. 

Ilmalämpöpumppu on myös suositeltavaa asentaa mahdollisimman lähelle ulkoyksikköä, jotta putkien pituus pysyy lyhyenä ja laitteen tehokkuus säilyy.

Toinen tärkeä asia on ilmalämpöpumpun oikea koko ja kapasiteetti. Liian pieni ilmalämpöpumppu ei kykene tarjoamaan tarpeeksi lämpöä tai jäähdytystä huoneeseen, kun taas liian suuri ilmalämpöpumppu kuluttaa enemmän sähköä kuin tarpeen ja voi johtaa korkeampiin käyttökustannuksiin. 

Ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa varmistaa, että laite valitaan oikean koon ja kapasiteetin mukaan.

Kolmas tärkeä asia on ilmalämpöpumpun putkistojen asennus ja tiivistys. Ilmalämpöpumpun putkistojen tulee olla oikein asennettu ja tiivistetty, jotta ne eivät vuoda ilmaa tai kaasua. 

Huonosti asennetut putkistot voivat aiheuttaa laitteen tehottomuutta ja pahimmassa tapauksessa turvallisuusriskin. 

Ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa varmistaa, että putkistot ovat oikein asennettu ja tiivistetty.

Lopuksi ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa on suositeltavaa, koska se varmistaa, että laite asennetaan oikein ja turvallisesti. 

Ammattilaiset ovat koulutettuja ja taitavia asentamaan ilmalämpöpumppuja, ja heillä on myös tarvittava työkalut ja laitteet asennuksen suorittamiseen. 

Lisäksi ammattilaiset voivat tarjota asiantuntevaa neuvontaa ilmalämpöpumpun valinnasta ja käytöstä.

On tärkeää huomata, että ilmalämpöpumpun asennus on monimutkainen prosessi, joka vaatii erityistä asiantuntemusta ja kokemusta. 

Vaikka DIY-asennus saattaa kuulostaa houkuttelevalta ajatukselta, se voi johtaa vakaviin ongelmiin ja jopa vaaratilanteisiin, kuten tulipaloon, jos ilmalämpöpumppu asennetaan väärin.

Lisäksi ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa voi auttaa välttämään takuuongelmia. 

Useimmat ilmalämpöpumppujen valmistajat edellyttävät, että laite asennetaan ammattilaisen toimesta, jotta takuu on voimassa. 

Tämä tarkoittaa sitä, että jos ilmalämpöpumppu asennetaan itse, takuu voi olla mitätön, jos laitteessa ilmenee ongelmia.

Asiakkaiden kokemuksia Toshiba ilmalämpöpumpuista

Asiakkaiden kokemukset ovat tärkeitä ilmalämpöpumpun valinnassa. Seuraavassa on joitain esimerkkejä Toshiba ilmalämpöpumppujen käyttäjien kokemuksista:

Useat asiakkaat ovat kehuneet Toshiba ilmalämpöpumppujen hiljaista toimintaa. Monet ovat huomanneet, että laitteet eivät häiritse arkea tai häiritse yöunia.

Toinen yleinen positiivinen kokemus on ilmalämpöpumpun energiatehokkuus. Asiakkaat ovat raportoineet huomattavasti alhaisemmista sähkölaskuista sen jälkeen, kun he ovat asentaneet Toshiba ilmalämpöpumpun.

Asiakkaat ovat myös arvostaneet Toshiba ilmalämpöpumppujen monipuolisia toimintoja, kuten lämmityksen ja jäähdytyksen lisäksi myös ilman puhdistus- ja kosteudenpoistotoimintoja.

Jotkut asiakkaat ovat kuitenkin raportoineet ongelmista ilmalämpöpumpun käytössä. Näihin ongelmiin ovat kuuluneet esimerkiksi laitteen epätavallinen melu, epävakaa sisäilman lämpötila ja muut tekniset ongelmat. Useimmat näistä ongelmista ovat kuitenkin ratkaistavissa ammattilaisen avulla.

Toshiba ilmalämpöpumppujen takuu on myös saanut positiivista huomiota asiakkaiden keskuudessa. Useimmat laitteet tulevat takuun kanssa, joka kattaa useita vuosia, mikä antaa asiakkaille mielenrauhan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Toshiba ilmalämpöpumppujen asiakaskokemukset ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat ovat arvostaneet laitteiden hiljaista toimintaa, energiatehokkuutta ja monipuolisia toimintoja. Vaikka ongelmia on esiintynyt, ne ovat usein ratkaistavissa ammattilaisen avulla, ja takuu antaa asiakkaille mielenrauhan.

Yhteenveto Toshiban ilmalämpöpumpuista

Toshiba ilmalämpöpumput ovat erinomainen valinta monista syistä. Ne ovat energiatehokkaita, tehokkaita, hiljaisia ja ympäristöystävällisiä. 

Niiden monipuolinen valikoima tarjoaa erilaisia malleja ja kapasiteetteja, joten löydät varmasti sopivan ilmalämpöpumpun juuri sinun tarpeisiisi. 

Asennus ja huolto on suositeltavaa jättää ammattilaisen tehtäväksi, jotta voit varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Toshiba on ollut yksi markkinajohtajista ilmalämpöpumppujen alalla jo pitkään ja heidän tuotteensa ovat saaneet hyviä arvosteluja ja palautetta käyttäjiltä. 

Jos olet harkitsemassa ilmalämpöpumpun hankintaa, Toshiba on varmasti yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.