Skip to content

Säteilylämmitin

Säteilylämmittimet sopivat yksityishenkilöille ja yrityksille erilaisiin käyttötarkoituksiin tarjoten miellyttävän-, taloudellisen- ja tehokkaan lämmön. Itse lämmittimet ovat äänettömiä eivätkä juurikaan liikuta ilmaa, jolloin niiden toiminta-alue on helppo määritellä esimerkiksi ravintoloissa.

Me myymme, asennamme ja korjaamme säteilylämmittimiä.

Oletko harkinnut säteilylämmitintä? Onko nykyisen säteilylämmittimesi teho heikentynyt? Me autamme kaikissa säteilylämmittimiin liittyvissä kysymyksissä.

Soita meille: +358 452699195 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@inengineering.fi

Mikä on säteilylämmitin

Säteilylämmitin on helppo, turvallinen ja taloudellinen tapa lämmittää ilmaa. Säteilylämmitimiä voidaan käyttää yritysten tiloissa, kodeissa, kerrostaloissa ja niin edelleen. Jos olet ostamassa itsellesi säteilylämmitintä, saat perinteisistä tavarakaupoista kuten Biltemasta riittäviä lämmittimiä pieniin tiloihin.

Suurempaan käyttöön tarvitaan kuitenkin teollisuusvalmisteisia säteilylämmittimiä joita myös me asennamme pääsääntöisesti yrityksille ja teollisuuslaitoksille.

Säteilylämmittimet voidaan jakaa sähköisiin, polttoöljyllä ja kaasulla toimiviin lämmittimiin, joista jälkimmäiset ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja kokonaistaloudellisempia esimerkiksi ulkotiloihin.

Nestekaasutoimisia säteilijöitä käytettäessä vältytään tarpeettoman suurilta sähköliittymiltä ja palamisen tuloksena syntyy vain CO2 + H2O. Energiaa ei kulu hukkaan pakokaasujen mukana.

Mihin säteilylämmitin kannattaa asentaa?

Tyypillisesti säteilylämmitin asennettaan terasille, ulkotiloihin tai muuhun viileämpään tilaan. Sähkökäyttöiset lämmittimet voidaan asentaa myös sisätiloihin, esimerkiksi kattoon.

Jos lämmitin asennetaan kattoon on muistettava, että ilma lämpenee ylempää ja riippuen ilmanvaihdosta se ei välttämättä yllä oleskelutasoon asti.

Tarvitsetko teollisuuskäyttöön soveltuvia säteilylämmittimiä?

InEngineering toimittaa, asentaa ja korjaa infrapuna / säteilylämmittimiä teollisuuskäyttöön. Myös suuret tilaukset onnistuvat sovitussa aikataulussa.

Kysy lisää - me autamme