Skip to content

Nestekaasulaitteiden huolto

Toteutamme nestekaasulaitteiden huollot ja korjaukset turvallisesti ja ammattitaidolla. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisten kaasulaitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta yksityis ja yrityskäyttöön. Palvelemme kaikissa kaasulaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Soita meille: +358 452699195 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@inengineering.fi

Onko kaasulaitteesi hajonnut vai epäiletkö, että se on rikki? Anna meidän auttaa. Tunnemme kaasulaitteet kuin omat taskumme ja löydämme varmasti sopivan ratkaisun nopeasti.

Toteutamme myös kaasulaitteiden asennuksia. Käyttämällä ammattilaista laitteiden asentamisessa varmistat, että laitteen käyttäminen ja huoltaminen on turvallista.

Soita meille: +358 452699195 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@inengineering.fi

Tyypillisimmät nestekaasulaitteiden ongelmat

Nestekaasulaitteisiin liittyvät ongelmat ovat moninaisia. Keräsimme muutaman hyvin tyypillisen ongelman, jotka usein vaativat ulkopuolisen apua. Tälläisissa tilanteissa älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaamme nopeasti.

Jos huomaat seuraavia ongelmia, ota yhteyttä meihin:

Nestekaasulaitteiden huolto itse

Nestekaasulaitteen käyttäjä voi itse huoltaa laitteitaan jossain määrin. Esimerkiksi nestekaasun letkun voi vaihtaa uuteen ja tarkkailla putkiston ja letkuliitosten tiiviyttä sekä huolehtia polttiemien puhtaudesta.

Kiinteisiin putkistoihin ja käyttölaitteisiin tarvitaan aina hyväksytty kaasuasennusliike eli niitä ei saa tehdä itse.

Huoltamalla kaasulaitteita itse säännöllisesti vähintään kerran vuodessa varmistat laitteen toimivuuden ja paikannat mahdolliset korjaustarpeet nopeasti, ennen kuin laitteen käyttäjän turvallisuus vaarantuu.

Miten letkun ja putkiliitokset voi tarkistaa?

Voit käyttää apunasi saippualiuosta. Sivele liuosta epäilemiisi vuotokohtiin ja paikanna vuodot. Älä missään tapauksessa etsi vuotokohtia palvalla tulitikulla tai muullakaan liekillä.

Ohjeita nestekaasulaitteiden käyttöön

Jotta nestekaasulaitteen käyttäminen olisi turvallista, muista tutustua huolellisesti ohjeeseen. Nestekaasulaitteiden asennukset kannattaa jättää ammattilaisille. 

Myös huoltojen ja korjaustöiden kanssa on oltava erityisen varovainen jos kokeilee itse ensin löytää ratkaisua.

Nestekaasulaitteissa on seuraavat ohjeet ja varoitukset:

  • Nestekaasu on erittäin helposti syttyvää ja ilmaa raskaampi nesteytetty kaasu.
  • Kaasupullo tulee säilyttää paikassa, josas ilmanvaihto on hyvä.
  • Kaasupulloa ei saa säilyttää kellaritiloissa eikä lasten ulottuvilla.
  • Avotuli ja tupakointi ehdottomasti kielletty esimerkiksi kaasupulloa vaihtaessa.
  • Pullot säilytetään, käytetään ja kuljetetaan pystyasennossa.
  • Nestekaasuvuotoa on erittäin vaikea tunnistaa sillä sen haju on heikko huolimatta siitä, että se hajustetaan erikseen vuotojen varalta.

Kysy lisää - me autamme