Skip to content

Ilmanvaihto urakointi

Ilmanvaihto urakointi vaatii ammattitaitoa, kokemusta ja luotettavuutta. InEngineering Oy toteuttaa erityisesti rakennusliikkeille ja yksityisille talonrakentajille ilmanvaihtourakointia.

Laadukas työnjälki, ammattitaitoinen ote ja aikataulussa pysyminen ovat tärkeitä arvojamme.

Soita meille: +358 452699195 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@inengineering.fi

Mitä on Ilmanvaihtourakointi?

Ilmanvaihtourakoinnilla tarkoitetaan järjestelmällista ilmanvaihtojärjestelmien asennusta joko yksityisiin kotitalouksiin, pk-yrityksille tai tilauksesta rakennusliikkeille.

Ilmanvaihtourakoinnissa korkealaatuinen työjälki on tärkeässä asemassa. Kun urakoidaan, on pysyttävä aikataulussa tinkimättä asennuksen laadusta.

Miten urakointi etenee?

Koko ilmanvaihtourakointi on avaimet käteen -prosessi. Hoidamme ilmanvaihtojärjestelmän asennuksen suunnittelusta asennukseen, eli alusta loppuun palveluna. Yrityksellämme on ilmanvaihtoon erikoistuneita ammattilaisia, jotka osaavat toteuttaa ratkaisut parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Ilmastoinnin mittaus ja säätö

Tarkistamme, että jokainen tila täyttää rakennusmääräysten mukaiset vaatimukset ilmanmääristä ja säädämme päätelaitetta tarvittavan mukaisesti. Toimitamme töistämme tarvittavat ja erikseen sovittavat dokumentit.

Miksi valita InEngineering urakoitsijaksi?

Olemme ketterä organisaatio, joka koostuu rautaisista alan ammattilaisista. Olemme suorittaneet kymmenien vuosien aikana useita menestyksekkäitä IV-urakointeja.

Vastaamme työstä itse ilman ylimääräisiä välikäsiä. – aikataulusta ei tarvitse joustaa

Asennamme vain toimiviksi todettuja ja toimintavarmoja järjestelmiä, jotka täyttävät kaikki laatuvaatimukset.

Autamme mielellämme ilmanvaihtourakoinneissa, pyydä tarjous rohkeasti. Vastaamme nopeasti.

Kysy lisää - me autamme